About these ads

Finale Savršene nevjeste

24.05.2011

Najave


Izvrstan dating show, koji ‘Savršenu nevjestu’ stavlja u neodoljivu poziciju da između 30 privlačnih muškaraca odabere onog pravog, 29. svibnja doći će do svog finala.

Savršena nevjesta

Doma TV, 'Savršena nevjesta', 29. svibnja u 20:30 sati

Ali Fedotowsky je 25-godišnjakinja koja će u finalnoj epizodu na Tahitiju između trojice finalista odabrati muškarca svog života. U posljednjim minutama šeste sezone ovog showa Ali će se pridružiti Chris L. i Roberto te prisustvovati Alinom šokantnom izboru. Ali Fedotowsky napokon je odlučila riskirati sve zbog ljubavi. Energična i karizmatična karijeristica iz San Francisca ponovno je postavila prioritete u životu kako bi se pobrinula da je ljubav na prvome mjestu. Ali je odrasla u Williamstownu u državi Massachusetts sa sestrom, bratom i roditeljima. Pohađala je srednju školu Mount Greylock Regional High School gdje je igrala nogomet. Diplomirala je psihologiju na sveučilištu Clark u Novoj Engleskoj s najvećom pohvalom. Također je bila članica sestrinstva Phi Beta.

U posljednjoj epizodi ‘Savršene nevjeste’, koju gledatelji imaju priliku pogledati na kanalu Doma TV u nedjelju 29. svibnja, Ali će konačno doći do kraja potrage za svojom pravom ljubavi.

About these ads

O autoru Antonio Horvat

Antonio je urednik portala MojaTV. Uređuje i objavljuje generalne najave igranih i dokumentarnih serija koje se prikazuje na domaćim nacionalnim TV kanalima.

Pogledaj sve postove od Antonio Horvat

Društvene mreže

Pratite nas putem društvenih mreža.

Nijedan komentar do sada.

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Log Out / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Log Out / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Log Out / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Log Out / Izmijeni )

Spajanje na %s

Prati

Get every new post delivered to your Inbox.

Pridruži se 478 drugih sljedbenika