About these ads

Ekipa serije Ezel snimala po Dubrovniku

03.01.2011

Najave


Sljedećeg utorka, RTL Televizija emitirat će zanimljivu epizodu serije ‘Ezel’ koja je djelomično snimljena u Dubrovniku i koja će nas upoznati s novim ženskim likom, mladom djevojkom Azat, dosad nepoznatom kćerkom ujaka Ramiza.

Ekipa Ezela u Dubrovniku

U četrdesetoj epizodi serije ‘Ezel’ gledatelji RTL Televizije imat će priliku vidjeti scenu koja se prošle zime snimala ispred kipa Ivana Gundulića i gradskih zidina u Dubrovniku, i u kojoj su građani Dubrovnika odglumili turiste i kumice na placu.

Na početku epizode Ezel doznaje da su trojica Ramizovih sinova poginula u čudnim okolnostima, te da naručitelji i počinioci ubojstava nisu nikad pronađeni. Iako je izgubio voljenu djecu, ujak Ramiz je sretan što ubojice nisu pronašli njegovu dosad nepoznatu kćer Azat, koju niti on sam nikada nije upoznao. Lutajući po napuštenoj tvornici u potrazi za nepoznatom, zamaskiranom osobom, Ezel naleti na ruksak s video kamerom u kojoj je snimka Azatinog putovanja u Dubrovniku na kojoj će se jasno vidjeti kako je Azatino nebrižno poslijepodne uništio nepoznati muškarac ubivši joj prijateljicu na Trgu Ivana Gundulića, te ju zatim naganjao do poznatih gradskih zidina. Na kraju joj je u pomoć prišao Tefo, Ezelov prijatelj i tajni igrač, te je spasio od sigurne smrti.

Što se dalje dogodilo s Ramizovom kćeri i hoće li uz Ezelovu pomoć ipak stupiti u kontakt s izgubljenim ocem, gledatelji će moći doznati slijedećeg utorka, 11. siječnja u 20 sati na RTL Televiziji.

About these ads

O autoru Moja TV

Moja TV je online od 2007. godine, a u protekle tri godine postao je jedan od najprepoznatljivijih portala o televiziji koji svakodnevno privlači desetke tisuća posjetitelja željnih informacija iz TV svijeta.

Pogledaj sve postove od Moja TV

Društvene mreže

Pratite nas putem društvenih mreža.

Nijedan komentar do sada.

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Log Out / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Log Out / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Log Out / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Log Out / Izmijeni )

Spajanje na %s

Prati

Get every new post delivered to your Inbox.

Pridruži se 478 drugih sljedbenika